Ante Krstičević, Lina Šutić, Petar Borovac i Ema Vidović iz KK Metković dobili majstorsko zvanje u karateu

Autor: na 1. srpnja 2019.

Četvero članova Karate kluba Metković, Ante Krstičević, Lina Šutić, Petar Borovac i Ema Vidović, dobilo je majstorsko zvanje u karateu, 1 dan, odnosno, crni pojas.

Nakon pokazivanja znanja u kihonu-karate tehnici, katama i kumite-borbama, upisani su u knjigu karate majstora Svjetske karate federacije, a priznanja im je uručio Denis Žderić, predsjednik Komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza.

Ante Krstičević i Petar Borovac karate treniraju više od 9 godina, te su na mnogim turnirima bili zlatni u svojoj kategoriji. Višestruki su prvaci Županije i Dalmacije te su se više puta natjecali za reprezentaciju Hrvatske u Bratislavi i na Svjetskoj karate ligi za mlade u Umagu i Sofiji u Bugarskoj. Više puta su bili na pripremama reprezentacije Hrvatske.

Lina Šutić karateom se bavi 9 godina, nositeljica je mnogobrojnih međunarodnih klupskih turnira i višestruka je prvakinja Županije i Dalmacije. U uzrastu mlađih kadetkinja bila je prvakinja države te je, također, nastupala za reprezentaciju Hrvatske u Bratislavi i zabilježila višestruke nastupe na Svjetskoj karate ligi za mlade u Umagu i Sofiji u Bugarskoj, te na prvenstvu Balkana.

Ema Vidović se, također, karateom bavi 9 godina, nositeljica je mnogobrojnih međunarodnih klupskih turnira, te je i ona višestruka je prvakinja Županije i Dalmacije. Nastupala je za reprezentaciju Hrvatske i zabilježila višestruke nastupe na Svjetskoj karate ligi za mlade u Umagu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik