Andro Vlahušić: „Vinko Dragović i HNS su urbana alternativa za Metković“

Autor: na 5. travnja 2017.

 

Sa sloganom „Možemo bolje“ iz Metkovića je u izbornu utrku krenuo HNS s ciljem, kako kažu, vraćanja ovog nekoć izrazito perspektivnog grada na pravi smjer.

Kandidat HNS- a za gradonačelnika Metkovića bit će Vinko Dragović kojeg su na konferenciji za medije predstavili član predsjedništva HNS-a Andro Vlahušić i predsjednik ŽO HNS-a Valentin Dujmović.

Okosnicu Dragovićevog programa s kojim će tražiti povjerenje birača čine „prava“ koja želi vratiti građanima – pravo na posao, pravo na stanovanje, obrazovanje, pravo na visoki komunalni standard i infrastrukturu, veća prava za socijalne kategorije i umirovljenike, pravo na informacije i poticanje ulaganja u najmlađe.

Dragović je kazao kako Metković ide u krivom smjeru te da u svim kategorijama zaostaje za sličnim gradovima i općinama u okolici.

„U ovome gradu živim. Iz ovoga grada ne odlazim. Ono što me primarno interesira su moja djeca i naše mlađe generacije. Oni su moj osnovni motiv za kandidaturu“, rekao je Dragović

Podršku Dragoviću dao je i Član predsjedništva HNS-a Andro Vlahušić

„Naša županija, a pogotovo Dubrovnik kojeg sam do jučer vodio raste po velikim stopama, a Metković stagnira i propada. Ja očekujem da se HNS s mladim gospodinom Dragovićem profilira kao jedna ozbiljna, urbana alternativa za Metković. Puno toga možemo napraviti i očekujem dobar rezultat“, istaknuo je Vlahušić.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik