• Nekategorizirano

Albanac nezakonito prešao granicu kod Pruda

Autor: na 20. rujna 2016.

Tijekom posljednjeg vikenda šest je osoba u pet odvojenih slučajeva spriječeno u pokušaju nezakonitog ulaska u Hrvatsku.

U jednom od slučajeva albanski državljanin je državnu granicu između BiH i Hrvatske prešao pješice u blizini graničnog prijelaza Prud, nakon čega je zatečen na autobusnoj stanici u Mekoviću. U drugom slučaju je zabilježen je i nezakonit prelazak granice na graničnom prijelazu Klek gdje je državljanin Alžira zatečen bez putnih isprava. Obojici je određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj.

U ostalim slučajevima, za dvoje albanskih državljana je graničnom prijelazu Zaton Doli utvrđeno da su nezakonito prešli granicu s Crnom Gorom dok je osoba koja je upravljala njihovim vozilom, također albanski državljanin, optužen za pomaganje u nezakonitom prelasku granice.

Albanski državljani su nezakonito pokušali prijeći granicu i kod graničnog prijelaza Gornji Brgat gdje je kod jednog pronađena krivotvorena putovnica, a drugi je kod graničnog prijelaza Karasovići policijskim službenicima na uvid dao tuđu putnu ispravu.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik