Metkovskim gimnazijalcima prva mjesta na Županijskom natjecanju iz njemačkog

Autor: na 2. ožujka 2017.

 

U Gimnaziji Metković održano je  Županijsko natjecanje iz Njemačkog jezika na kojem je u kategoriji srednjih škola učenica Gimnazije Metković, Darija Filipović osvojila je 1. mjesto, dok je 2. mjesto osvojio Domagoj Šimović, također metkovski gimnazijalac

U kategoriji osnovnih škola 2 druga mjesta su osvojili Duje Blažević i Sara Jurković iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića.

Predsjednica povjerenstva Županijskog natjecanja iz njemačkog jezika, Svjetlana Bebić ističe kako je samo sudjelovanje na Županijskom jeziku uspjeh te  pokazatelj dobrog  poznavanja njemačkog jezika.

„Prezadovoljna sam ovogodišnjim radovima. Svi su pokazali zaista veliki interes i znanje. Naša daljnja obaveza je poslati testove svih učenika koji su ostvarili rezultate od 70 do 100% Agenciji za obrazovanje gdje će državno povjerenstvo odlučiti tko će iz naše županije bit pozvan na državno natjecanje iz njemačkog jezik“, kazala je Bebić.

Ovo je već 7. godina da je metkovska Gimnazija domaćin Županijskog jezika iz njemačkog jezika. I ovogodišnje natjecanje je započelo prigodnim programom kojeg je izvela školska kazališna skupina Smilje sa skečevima koje su prethodno uvježbali na radionicama sa kazališnim pedagozima iz Hamburga.

Županijsko natjecanje iz njemačkog jezika

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik