U četvrtak promocija knjige Josipe Pavićić „Promatrači u zrcalu“

Autor: na 4. veljače 2020.

U Gradskoj knjižnici Metković u četvrtak će se, 6. veljače, u 18 sati održati promocija nove knjige Josipe Pavićić „Promatrači u zrcalu“.

Nekadašnja televizijska voditeljica Josipa Pavičić Berardini višegodišnja je poučavateljica tehnika za samorazvoj, voditeljica radionica i predavanja, autorica četiri  knjige, a u svojem najpoznatijem djelu „Šest milimetara“ (2017.) progovorila je o osobnoj borbi s teškom bolešću koja joj je pomogla da svoje spoznaje prenese drugima koji se bore sa sličnim životnim prekretnicama.

Knjiga „Promatrači u zrcalu“ govori o tome što je potrebno da u sebi prepoznamo iskonsku snagu kojom ćemo osvijestiti da sve loše što nam se događa, nosi korijen u nama samima, kao i da za sve to postoji lijek koji počiva u nama.

Kako sve te uzroke prepoznati, izvući na površinu, pustiti ih da odrade svoju svrhu, da dođu i prođu, sadržano je u osmišljenim tehnikama disanja, promišljanja i vizualiziranja koje će obogatiti naš unutarnji svijet.

Knjiga je posvećena odnosima s drugima, ponajprije ljubavnima, odgovorima na to koja je razlika između veze i odnosa, zašto je veza „mrtva“ i zašto je odnos jedino istinsko moguće ostvarenje između dvoje ljudi.

Prošaran intimnim pjesmama i izravnim obraćanjima, tekst obiluje praktičnim vježbama, primjerima i savjetima, ali i meditativnim mislima.

Suorganizator promocije knjige u Gradskoj knjižnici Metković je i Udruga oboljelih od malignih bolesti „Život“.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik