7. Dani Neretve u Zagrebu

Autor: na 10. listopada 2018.

U petak, 12. listopada, započinje dvodnevna manifestacija „7. Dani Neretve u Zagrebu“.

Manifestacija će započeti okruglim stolom u Hotelu International na temu „Neretvanska vinogorja – Neretva i Komarna“, o kojoj će govoriti Davor Romić, Josip Volarević i Emanuel Tutek. Druženje će se nastaviti uz neretvanske delicije i vina, dok će u glazbenom dijelu nastupiti Glazbeni sastav Larus, Klapa Mindel iz Ploča i KUD-a Ploče te klapa Neretvanke. Izložbu fotografija ušća, doline Neretve i okolnih mjesta održat će Andriana Nikolac.

U subotu, 13. listopada, u 11 sati na Zrinjevcu će se predstaviti KUD Ploče s Neretvankama i Klapa Mindel iz Ploča, dok će, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Metkovsko amatersko kazalište u 19 sati i 30 minuta izvesti predstavu „Pomutnja“, čime će ujedno zatvoriti Dane Neretve.

Manifestaciju će obilježiti i Tjedan vina neretvanskih vinogorja, koje će odabrani restorani nuditi po promotivnim cijenama u sklopu Tjedna restorana, od 5.-14. listopada.

I ove godine naglasak je stavljen na podjelu mandarina potrebitima te donaciju prikupljenih sredstava u humanitarne svrhe. Institut za promociju i razvoj doline Neretve tim povodom poziva za pomoć u liječenju Dore Arapović, koja boluje od teške bolesti, a pomoći možete uplatom na račun: HR83 23600003245277436.

Zbog velikog interesa te ograničenog prostora i sredstava, dolazak na Okrugli stol i domjenak moguć je jedino uz uplatu kotizacije/donacijske ulaznice u iznosu od 100 kuna, dok će se ulaznice za predstavu „Pomutnja“, u iznosu od 25 kuna, moći kupiti u Hotelu International, na Zrinjevcu i na blagajni koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog tijekom održavanja manifestacije.

Za više informacija i narudžbu kotizacije/donacijske ulaznice pišite na: ulaznice@danineretve.hr


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik