Završena rekonstrukcija Područnog Dječjeg vrtića u Vidu

Autor: na 19. studenoga 2021.

Nedavno su završeni radovi na rekonstrukciji Područnog Dječjeg vrtića u Vidu, a njegovom rekonstrukcijom, 20-ak vrtićana dobilo je kvalitetnije uvjete za odgojno-obrazovni rad.

Projekt obnove uključio je i poboljšanje toplinsko-izolacijskih svojstava, uređenje sanitarnog čvora za djecu te izvedbu čajne kuhinje. Njegova ukupna vrijednost iznosila je nešto više od 340 tisuća kuna s PDV-om, a sufinanciran je sredstvima odobrenima temeljem LAG-a Neretva za Mjeru 3.1.1.

Gradonačelnik Metkovića, Dalibor Milan, rekao je kako je ovo jedan u nizu projekata u sklopu kojih Grad ulaže u infrastrukturu predškolskih ustanova u cilju poboljšanja uvjeta u obrazovanju od najranije dobi.

U skladu s tim, planiranom dinamikom napreduju i radovi na dogradnji i rekonstrukciji Dječjeg vrtića ‘Radost’ na desnoj strani grada, koji će za vrtićane biti spreman do početka iduće pedagoške godine. Gradonačelnik je posebno naglasio kako će realizacija ovih projekata riješiti problem liste čekanja za upise u vrtić s kojima je grad suočen dugi niz godina.

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik