Okusi Neretve, američki način

4. svibnja 2023.

Okusi Neretve, američki način!

U Hotelu Narenta u Metkoviću, održao se zanimljiv gastro događaj na kojem su se pripremala tradicionalna neretvanska jela, oplemenjena fuzijskom kuhinjom iz Amerike. Meni je sadržavao sedam slijedova, a popraćen je vinima iz vinogorja Komarna.

Kako se došlo na ovu ideju, rekao nam je jedan od organizatora događaja, Mihovil Štimac.

Gastro večer u Narenti ne bi bila potpuna bez nagrađivanih domaćih vina iz vinogorja  Komarna koja su dostupna i u SAD-u. Za njihov plasman na američko tržište zadužna je Mirena Bagur iz tvrtke Croatian Premium Wine Imports, Inc., koja je i inicirala organizaciju ovog gastro događaja. Što kaže o vinima iz Komarne i gdje još vidi prostor za napredak.

Dok su uzvanici uživali, Chef Johnny Sheehan marljivo je pripremao neretvanska jela u koja je unio dašak Amerike. Nakon što je svih sedam slijedova posluženo, prokomentirao je kako mu je bilo pripremati namirnice poput žaba te što misli o neretvanskoj kuhinji.



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik