Obavijest poljoprivrednicima, korisnicima sustava potpore za 2021. godinu

Autor: na 7. prosinca 2021.

Poljoprivrednici koji su zatražili potporu za neke od IAKS mjera ruralnog razvoja (Mjera 10), time su preuzeli obvezu pohađanja izobrazbe.

Naime, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede provodi edukacije, a raspored tečajeva je objavljen na stranicama Uprave ( www.savjetodavna.hr) gdje se odabirom tečaja pojedinci mogu prijaviti na termin koji im najviše odgovara: https://www.savjetodavna.hr/tecajevi/?terms_tags=647

termin 10.12.2021.:  https://www.savjetodavna.hr/prijavi-se-na-tecaj/?tecajId=9344

termin 17.12.2021.:  https://www.savjetodavna.hr/prijavi-se-na-tecaj/?tecajId=9412

S obzirom kako se bliži kraj godine, nije ostalo još mnogo slobodnih termina pa poljoprivrednike upozorava da prate objave i prijave se za edukaciju na vrijeme. U slučaju nepoštivanja preuzetih propisanih obveza (za korisnike potpora iz IAKS mjera ruralnog razvoja ) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zatražit će povrat isplaćenih sredstava potpore.

U skladu s izvanrednim stanjem sa covid-19 i pripadajućim mjerama i rizikom, koje ograničavaju okupljanja u zatvorenim prostorima, tečaj se za sada provodi u virtualnoj učionici putem aplikacije MS Teams. On se stoga može pratiti direktno iz Internet preglednika google chrome ili microsoft edge (na mobitelima, tabletima, računalima), bez instaliranja aplikacije, a za bolji doživljaj može se instalirati i microsoft teams aplikaciju pa putem nje pratiti tečaj.

Uputa iz koje se može vidjeti kako se priključuje na tečaj možete pogledati OVDJE.

 

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik