Karate klub Metković osvojio šest medalja na Prvenstvu Hrvatske

Autor: na 25. listopada 2021.

Ovog vikenda u Jastrebarskom se održalo dvodnevno karate Prvenstvo Hrvatske na kojem je Karate klub Metković nastupio sa osam natjecatelja koji su i ove godine ostvarili odlične rezultate.

Duje Žderić tako je postao viceprvak države u kategoriji dječaka 2009. godište do 55 kg. Istu titulu ponio je i Duje Mihaljević, ali u kategoriji U14, odnosno 2007. godište do 65 kg.

Uz njih, Ante Leontić je osvojio broncu u kategoriji 2008. godište, +58 kg, kao i Josip Ćerlek u kategoriji U14, -47 kg.

Na prvenstvu je nastupio i Mirko Matić koji se plasirao u repasaž i izgubio u borbi za treće mjesto te je završio kao petoplasirani.

Drugog dana Prvenstva, Ema Galov i Katja Jerković pobjedama su izborile  finale u kategoriji U14, -46 kg, te su odradile vrhunski finalni meč koji je završio konačnim rezultatom 5:5, čime je Ema postala prvakinja Hrvatske zbog prednosti prvog napravljenog boda, a Katja je postala viceprvakinja.

Uz njih, nastupila je i Anja Pokrajac koja je izborila repasaž i borbu za broncu, no odlučujuću borbu izgubila je s 1:0 te se plasira na peto mjesto.

 

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik