Izvršena primopredaja obnovljenog pomoćnog igrališta NK Neretve

Autor: na 9. veljače 2022.

Jučer je između Hrvatskog nogometnog saveza i Grada Metkovića, održana svečana primopredaja novoobnovljenog pomoćnog igrališta stadiona „Iza Vage“.

Riječ je o projektu vrijednom 3,2 milijuna kuna koji je bio podijeljen u dvije faze. U prvoj, pripremnoj fazi, grad Metković odradio je drenažu terena nakon čega je u drugoj fazi HNS postavio umjetnu travu.

„Želim naglasiti kako će umjetni travnjak pomoćnoga igrališta za treninge koristiti sportaši svih uzrasta, prvenstveno iz NK Neretva i ŽNK Neretva, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu“, pojasnio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, rekao je kako je zadovoljan obnovom te da je pomaganje u izgradnji infrastrukture upravo ono za što se Savez zalaže posljednjih godina. „Veseli me što će ovaj umjetni travnjak koristiti oko 250 djece“, zaključio je.

Podsjetimo, iz gradskoga proračuna izdvojeno je milijun i pol kuna za pripremne radove, drenažu, opremanje igrališta te dodatnu rasvjetu, dok je HNS financirao nabavu i postavljanje umjetne trave u vrijednosti od 1,7 milijuna kuna.

 

 


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik