HandbALL IN – sportski program za mlade s teškoćama u razvoju

Autor: na 14. rujna 2021.

HandbALL IN  sportski je program koji u svoje redove upisuje djecu i mlade s teškoćama u razvoju, a s radom je započeo prije tri godine u Zagrebu.

Od ove jeseni, u njemu će moći uživati i djeca iz Metkovića i okolice, a zahvaljujući podršci Grada Metkovića koji sufinancira ovaj projekt, program će biti potpuno besplatan za svu djecu i mlade s teškoćama u razvoju.

Program je okupio mnoge poznate rukometaše i rukometašice pa osim začetnice i voditeljice programa, bivše hrvatske rukometne reprezentativke, Maide Arslanagić, ambasadori su proslavljeni rukometaši Domagoj Duvnjak i Jelena Grubišić. Koordinatorica projekta je bivša rukometna reprezentativka Ivanka Momčilović poznatija kao Hrgović, dok je koordinatorica programa u Metkoviću nekadašnja rukometašica, magistra kineziologije, Romana Ćuže.

U partnerstvu sa Športskom zajednicom Grada Metkovića, HandbALL IN će imati svoj prvi trening 2.listopada od 9 do 10 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Metković.

Upisi su u tijeku, a za prijave i informacija možete kontaktirati e-mail: handball@handball-in.com ili nazvati na broj telefona 091/590 2200 (Romana Ćuže).


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik