Teatar Rugantino – Uvijek će nam ostati ljubav

Gradsko kulturno središte [Metković]

Informacije o događaju
Datum: 3. lipnja 2022.
Vrijeme: 20:00
Lokacija: Gradsko kulturno središte
Adresa: Metković
Telefon: 020 681 903
Detaljne informacije
Teatar ‘Rugantino’ na scenu GKS-a donosi predstavu ‘Uvijek će nam ostati ljubav’

Teatar ‘Rugantino’ na scenu Gradskoga kulturnog središta Metković u petak, 3. lipnja s početkom u 20 sati donosi predstavu ‘Uvijek će nam ostati ljubav’.

Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića istovremeno je smiješna i tužna priča o braku, a propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenutcima krize i nerazumijevanja te razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav.

S jedne strane autor stavlja inertnoga, šarmantnoga, neuhvatljivoga, sredovječnog sveučilišnog profesora Medu čija će pozicija biti vječito izbjegavanje odgovornosti i duboko cinično gledanje na sve što je ljudsko, dok mu s druge strane suprotstavlja veselu i prpošnu, životu i običajima bližu ženu – Jelenu koja zagazivši u svoje četrdesete čvrsto odlučuje razbiti monotoniju njihove dugogodišnje veze brakom. Medu hvata paničan strah od promjena koje će uslijediti pa predlaže da isprobaju brak u posljednjih pet minuta koje su im preostale do potpisivanja bračnog ugovora. Tako su, kazališnom čarolijom, dobili mogućnost da u pet minuta pred vjenčanje dožive, izmaštaju, zaigraju, predvide ili odsanjaju svoje buduće zajedničke godine.

Uloge u predstavi tumače Jelena Miholjević i Dražen Čuček, a režiju potpisuje Dario Harjaček.

Organizator je Ustanova za kulturu i sport Metković, a predstava se održava po pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Cijena ulaznice 40 kuna.

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik