NERA ETWA / Glazbeno – pivski festival

Gradski park [Metković]

Informacije o događaju
Datum: 21. srpnja 2023.
Vrijeme: 18:00
Lokacija: Gradski park
Adresa: Metković
Događaj: https://www.facebook.com/neraetwafest
Detaljne informacije

NERA ETWA – Craft Beer & Music Festival je prvi glazbeno-pivski festival u dolini Neretve

Zvukove različitih glazbenih stilova na prvom Nera Etwa festivalu začinit će više od 15 vrsta craft piva koje će se posluživati u ugodnoj hladovini metkovskog gradskog parka. Zadovoljni će biti i najzahtjevni pivoljupci koji će moći uživati u vrhunskim okusima i mirisima jakog lineupa regionalne pivarske craft scene koji ove godine čine: BREWVILLE – Neretva Valley iz Metkovića, MASKERON iz Dubrovnika, PRVA MAKARSKA PIVOVARA iz Makarske i OLDBRIDZ iz Mostara.

Uz vrhunsku glazbu i pivo tu je još jedan neizostavan faktor koji će upotpuniti nezaboravan doživljaj prvog Nera Etwa Festa u gradskom parku u Metkoviću. Radi se se o street foodu, odnosno praktičnoj, kvalitetnoj i zanimljivoj gastro ponudi Industry Puba i Zalogajčića koji će pokušati zadovoljiti svačija nepca te povezati iće i piće u nerazdvojnu cjelinu.

Legendarna grupa The Beat Fleet i Elvis Sršen & Disco Blues otvorit će prvi Nera Etwa Craft Beer & Music Festival u petak, 21.7. u Gradskom parku u Metkoviću.

Drugi dan Nera Etwa festivala 22.7. nastupa jedan od najboljih Queen tribute bendova na svijetu QUEEN Real Tribute i splitski punk-rock-brass bend JUSTIN’S JOHNSON.

Dodaj u Google kalendar

Sada Dodajte

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik