Koncert dua udaraljki I.N.K. Experiment Duo

Ljetna scena GKS-a [Metković]

Informacije o događaju
Datum: 12. srpnja 2023.
Vrijeme: 21:00
Lokacija: Ljetna scena GKS-a
Adresa: Metković
Detaljne informacije

Na Terasi Ljetne scene GKS-a Metković u srijedu, 12. srpnja s početkom u 21 sat koncert će održati duo udaraljki I.N.K. Experiment Duo, koji čine Ivana Kuljerić Bilić & Nikola Krbanyevitch.

I.N.K. Experiment Duo je dinamičan i kreativan udaraljkaški duet, zainteresiran kako za klasičnu glazbu tako i za nove stilove te suradnju sa skladateljima i umjetnicima različitih profila.

Strastvenost, spontanost i otvorenost njihovih izvedbi rezultat je umjetničke znatiželje i raznovrsnih glazbenih iskustava – od rocka i popa do suvremene, eksperimentalne i tradicionalne glazbe.

Duo je aktivan od 2014. godine, a nastupa na međunarodnim festivalima u Europi, Kini i SAD-u. Godine 2020. dobili su Porina za najbolju instrumentalnu izvedbu van klasične glazbe u suradnji s grupom Chui, a 2022. izdaju svoj prvi album “Collage” vol.1 u izdanju Nota Bene Records.

Koncert se održava u sklopu programa Metkovskoga ljeta, a u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković te uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Grada Metkovića.

Ulaz je slobodan.

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik