Kazališna predstava “Predsjednici&CA” – 23.07. u Metkoviću

Ljetna scena GKS-a [Metković]

Informacije o događaju
Datum: 23. srpnja 2022.
Vrijeme: 21:00
Lokacija: Ljetna scena GKS-a
Adresa: Metković
Detaljne informacije

‘Predsjednici&CA’ naziv je predstave koju će Satirično kazalište Kerempuh izvesti na Ljetnoj sceni GKS-a u subotu, 23. srpnja s početkom u 21 sat.

Jedan od najvećih hrvatskih kazališnih hitova u prošloj sezoni, nastao je u koprodukciji s Fiji Grupom, a redatelj je Tarik Filipović koji, uz Borisa Svrtana, potpisuje i tekst.

Iznimno aktualna i britka komedija dovodi bivše predsjednike na zajedničku večeru. Pritom pokušava odgovoriti na pitanje mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Mogu li oni, unatoč različitim političkim opredjeljenjima i svjetonazorima, ujedinjeni stremiti prema zajedničkom cilju?

Uloge u predstavi tumače Boris Svrtan (Josip Broz), Tarik Filipović (Franjo Tuđman), Hrvoje Kečkeš (Stjepan Mesić), Siniša Miletić (Ivo Josipović) i Ornela Vištica (Kolinda Grabar Kitarović).

Predstava se održava u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković, a u sklopu programa Metkovskoga ljeta. Ulaz na predstavu je 40 kn. Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom u Gradskome kulturnom središtu Metković u vremenu od 9 do 13 sati.

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik