‘Drug lovac’ – predstava MAK-a

Ljetna scena GKS-a [Metković]

Informacije o događaju
Datum: 7. srpnja 2022.
Vrijeme: 21:00
Lokacija: Ljetna scena GKS-a
Adresa: Metković
Detaljne informacije

‘Drug lovac’ naziv je predstave koju će Metkovsko amatersko kazalište izvesti na Ljetnoj sceni GKS-a Metković u četvrtak, 7. srpnja s početkom u 21 sat, a u sklopu programa Metkovskoga ljeta.

Riječ je o adaptaciji predstave “Gospon lovac” francuskog komediografa Georgesa Feydeaua. U MAK-ovoj verziji on postaje ‘Drug lovac’, a radnja je premještena u Metković, u stan partijskog sekretara – druga Vladimira Šetke. Lažni lov kao paravan za bračnu nevjeru, supruga koja se želi osvetiti, muževi rogonje, vječni student s ljubavnicom u Pločama i još mnogo toga očekuje vas u urnebesnoj komediji!

Pod redateljskom palicom Radovana Marčića, uloge tumače Željka Bulić, Jasna Vrdoljak, Elza Glučina, Damir Kozarić, Toni Krilić, Josip Talajić, Dino Čolaković i Rade Vrdoljak. Scenografkinja je Vesna Režić, a tekst je lokalizirala i prilagodila Ivana Čarapina.

Ulaz na predstavu je 25 kn, a ulaznice će se moći kupiti i na ulazu u Ljetnu scenu GKS-a na dan izvedbe. Blagajna će biti otvorena sat vremena prije početka.

drug lovac - plakat

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik