• Nekategorizirano

Od prodanih ulaznica 6000 kuna za liječenje Marija Skočibušića

Autor: na 30. svibnja 2016.

 

Nogometaši Neretve u subotu su potvrdili svoju dobru igru i rezultate u posljednjih mjesec i po dana, te su s 2:1 pobijedili posljednje plasiranu momčad Treće lige, Mosor.

Utakmica je započela obostranom otvorenom igrom, da bi gosti u trećoj minuti stekli priliku za pogodak  – Duje Batinović je u svom prostoru igrao rukom, pa je udarac s 11 metara uputio Vučemilović-Alegić. No, na sreću vratara Neretve Rolje, lopta je pogodila vratnicu.

U nastavku su sjajne prigode imali Brečić i Vasilj, ali je vratar Mosora Čubić tri puta bravurozno intervenirao.

Minuti prije odlaska na odmor najbolji igrač gostiju, Luka Anković, prošetao je lijevom stranom prema vratima Neretve i sa 10 metara precizno pogodio za 0:1.

U nastavku je Neretva napadala. Jednu loptu rukom je zaustavio Mosorovac Boljat, pa je s 11 metara Brečić pogodio za poravnanje.

Onda je, u 70. minuti Jerković krenuo prema vratima Mosora, a na odbijenu loptu natrčao je vrlo dobri Stanislav Vasilj i pogodio za konačnih 2:1.

S nova tri boda u kolu prije kraja Neretva je na 11. mjestu s 44 boda, a u subotu je čekaju Hrvace.

Na prvom mjestu je Solin sa 65 bodova, drugi je Neretvanac sa 65, a Jadran iz Ploča na 17 mjestu s 36 bodova. Ne pobijede li Pločani u subotu Junaka i zaigra li Zadar u Trećoj ligi, Pločani odlaze u Županijsku ligu.

Utakmica između NK Neretve i Mosora imala je humanitarni karakter te je za liječenje Marija Skočibušića prikupljeno oko 6000 kuna.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik