Poziv mladima: Postanite suradnici EU Next Generation programa

Autor: na 7. veljače 2022.

EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve mlade punoljetne osobe zainteresirane za EU inicijative i politike, koji žele biti uključeni u izgradnju bolje, zelenije, uključivije i digitalnije Europe, da se prijave na poziv za buduće suradnike tzv. multiplikatore u okviru EU Next Generation programa.

Javni poziv je otvoren za mlade koji su sposobni i voljni biti podrška aktivnostima EUROPE DIRECT centra u službi moderatora, govornika, panelista, promotora, influencera i sl., kao i u samostalnoj organizaciji aktivnosti.

Na području Dubrovačko-neretvanske županije odabrat će se dva suradnika koji će zajedno s ostalim suradnicima iz Hrvatske posjetiti Centar za posjetitelje u Bruxellesu. Izabrane osobe koje pokažu sposobnost, volju i interes, postali bi dio tima „Team Europe“. Članovi „Team Europe“ potpisali bi s Predstavništvom Europske komisije sporazum. Za svoje aktivnosti kao i treninge i obuke bi dobivali financijsku naknadu u paušalnom iznosu. Osim toga, kroz aktivnosti Predstavništva bili bi uključeni u sastanke i seminare na nivou mreže EUROPE DIRECT i ostalih partnera.

Rok za prijavu je 14. veljače 2022. godine, a svoj životopis kao i popratno pismo na engleskom jeziku možete poslati putem email-a: info@edirectdnz.eu ili društvenih mreža (Facebooka i Instagrama) centra EUROPE DIRECT DNŽ.

Više informacija u EUROPE DIRECT centru u Opuzenu te na broj telefona +385 99 702 7244.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik